Pozadine za blog


13.01.2009.

*

Oi. Dobrodošli :) Sad bih se ja kao trebala predstavit,jel.. Ali,neću. Možete me zvati LittleLamb. To je sve o meni. Prerađujem pozadine za blog sa BlogSkinsa.Imam mnogo slobodnog vremena,stoga ću vam preraditi svaku pozadinu koju želite. U cilju mi je da imam što više narudžbi za preradu,jer ne znam šta ću sa sobom u ove zimske dane. Šta još da vam kažem? Aha,pravila. Pa,znači, vi klik OVDJE,nađete pozadinu koja vam se sviđa,meni link i ostavite mi u komentarima. Ja ću vam za kratko vrijeme preradit željenu pozadinu,a kod iste će biti u komentarima. Na vašem blogu ću vas obavijestiti kada bude gotovo. Glavno i osnovno pravilo je da NE BRIŠETE LINK DO MOG BLOGA NA POZADINI KOJU SAM JA PRERADILA! U suprotnom,prijavljujem vas administratoru.Mislim da bi to bilo sve za prvi post. Pa,uživajte!>
Little Lamb. 13 godina. Bosanska Krupa. BiH. Prerađujem pozadine sa Blogskinsa . Čisto iz zabave i dosade. Radim po narudžbi.
Blog postoji od: 25.12.2008.
Osobni blog: pvt.
Ne gnjavi me za favorite. Najmanje mi je bitno da budem nekome u favoritima i obrnuto. Komentari mi nisu bitni,ako si voljan nešto komentirati, slobodno. Ne moraš javljati ukoliko si se poslužio nekim dizajnom.
I, ne, neću nikoga učiti kako se prerađuju skinovi. Prvo, ne znam objašnjavati. Drugo, nisam toliko dobro upoznata s html-om i ne želim vam davati kvazi-lekcije koje možda nisu tačne. Treće, internet je preplavljen tutorialima, na svim jezicima. To je sve.